Biohort Tuinkast GR150 zilver metallic 2 deurs - 155x83x182,5cm

739,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fonteyn.nl


Over Biohort Tuinkast GR150 zilver metallic 2 deurs - 155x83x182,5cm

Heb je wat minder ruimte in je tuin maar ben je toch op zoek naar een stevige opbergruimte? Met deze Biohort tuinkast creëer je heel eenvoudig een veilige opslagruimte, dit model is namelijk voorzien van een cilinderslot met dubbele vergrendeling. Naast het voorkomen van ongewenste toegang, zorgt deze Biohort er door zijn hoogwaardige metalen afwerking ook voor dat water geen doorgang vindt.

Zo blijven jouw spullen veilig en droog. Denk bijvoorbeeld aan je tuinkussens, je barbecue of het speelgoed van je kinderen. Na aanschaf krijg je 20 jaar garantie op roestvorming, waardoor je zeker weet dat je langdurig plezier ervaart van deze tuinberging. Naast de functionaliteit zorgt het strakke design ook voor een fraai ogende toevoeging aan je tuin of terras.

Wat zijn de voordelen van de Biohort Tuinkast?
Robuuste constructie zorgt voor hoge kwaliteit
20 jaar garantie op roestvorming
Polyamide vuurverzinkt ingebrand staal
Cilinderslot met draaigreep (inclusief reservesleutel)
Goede ventilatie, regenwaterdicht
Uitgebreide standaarduitrusting
Roestvrij edelstalen schroeven en scharnieren
Eenvoudige montage met behulp van foto opbouwbeschrijving

GR90: 93x83x182,5 cm
GR150: 155x83x182,5 cm
GR230: 227x83x182,5 cm

Het model GR90 word met 1 deur geleverd, model GR150 en GR230 met een dubbele deur.

Je vindt dit model in drie verschillende kleuren (dik gedrukt welke kleur van toepassing is)
Zilver metallic
Kwartsgrijs metallic
Donkergrijs metallic

Indien je de bestelling plaatst, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we een bezorgafspraak maken, om voor een succesvolle aflevering te zorgen. De bezorging is gratis en zal naar verwachting 2 tot 3 weken duren.

Installatie van je Biohort product
Bij Biohort hebben ze alles in het werk gesteld om de handleiding zo duidelijk mogelijk te maken. Aan de hand van de illustraties word je stap voor stap meegenomen om het monteren zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat het niet lukt om de tuinkast stevig en goed in elkaar te zetten. Neem dan contact met ons op, om te kijken of er montageservice voor je beschikbaar is.