Biohort Tuinkast GR150 kwartsgrijs metallic 2 deurs - 155x83x182,5cm

739,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fonteyn.nl


Over Biohort Tuinkast GR150 kwartsgrijs metallic 2 deurs - 155x83x182,5cm

De metalen tuinbergingen van Biohort zorgen al meer dan 30 jaar voor kwaliteit. Het hoogwaardige metaal dat wordt gebruikt, kan jarenlang mee. Zo lang zelfs, dat het Oostenrijkse Biohort standaard 20 jaar garantie geeft op zijn producten. Het kwartsgrijs en de strakke afwerking geven deze tuinkast een plek in vrijwel elke tuin.

Voorzien van standaard schappenset
Groot voordeel van deze Biohort-berging: deze is standaard uitgerust met een schappenset. Zo hou jij overzichtelijk en geordend in de gaten, waar jij jouw gereedschap opbergt. Ook voor jouw tuinspullen, sportspullen, barbecueartikelen en ligkussens vind je in deze waterdichte tuinberging genoeg ruimte. Met een diepte van 83 centimeter, een breedte van 155 centimeter en 182,5 centimeter brengt deze tuinkast genoeg ruimte, om te voorkomen dat alle spullen rondslingeren in de tuin.

We hebben niet alleen kwartsgrijs, maar ook:

Donkergrijs metallic
Donkergroen

Wat geeft Biohort?

Optimale benutting van je buitenruimte
Eenvoudig in gebruik
Uitgerust met schap en handige opbergtools
Strakke afwerking
Af te sluiten met cilinderslot
Hoogwaardig vuurverzinkt staal
20 jaar garantie

Handige Biohort-handleiding
Biohort heeft er alles aan gedaan om installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. De handleiding is voorzien van foto’s, zodat het overzichtelijk blijft en jij precies kunt zien hoe een perfecte montage er uit moet zien.