Grijze Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 zilver metallic - 159 x 79 x 83 cm

489,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Kees Smit Tuinmeubelen


Merk:
Categorieën:
Kleur:
grijs Wit Grijs-Wit

Over Grijze Biohort Opbergbox/Hobbybox 160 zilver metallic - 159 x 79 x 83 cm

De opslagbox van Biohort is niet alleen qua uitstraling een opvallende aanwinst, ook qua functionaliteit en duurzaamheid onderscheidt deze opbergbox zich. Zo zorgt deze tuinberging er bijvoorbeeld voor dat jij jouw ligbedden, zitkussens of klapstoelen veilig en droog opbergt. Ook voor het kinderspeelgoed of voor de campingartikelen is deze Biohort hobbybox de perfecte plek, wanneer je deze producten niet gebruikt.

Het tweevoudige cilinderslot en de waterdichtheid, zorgen er voor dat jij jouw tuinspullen veilig opbergt. Het metaal, dat in Oostenrijk is geproduceerd, is slijtvast en degelijk. Niet voor niets dat Biohort 20 jaar garantie durft te geven op zijn producten. Door de luchtveren sluit én opent de tuinbox van Biohort heel soepel en geleidelijk. Kortom: een investering waar je langdurig plezier van hebt vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

De voordelen van de Biohort Hobbybox® op een rij?
Verbeterde stabiliteit
Fraaie gladde deksel
Makkelijk schoon te maken
Ingebrand polyamide vuurverzinkt staal
Metalen tuinbox blijft waterdicht
Soepele opening door gasdrukveersluiting
Cilinderslot met draaigreep en met reservesleutel
Doorluchting onzichtbaar verwerkt
Edelstalen schroeven en scharnieren
Onderhoudsvrij
20 jaar garantie tegen roestvorming

101 x 46 x 61 cm
134 x 62 x 71 cm
159 x 79 x 83 cm
181 x 79 x 71 cm

Qua kleur heb je de keuze uit de volgende modellen (dik gedrukt om welke kleur het gaat):
Wit
Zilver metallic
Kwartsgrijs metallic
Donkergrijs metallic
Brons metallic

Indien je de bestelling op onze webshop plaatst, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen een bezorgafspraak maken, om voor een succesvolle aflevering te zorgen. De bezorging is gratis en zal naar verwachting 2 tot 3 weken duren.

Montage van jouw Biohort-product
Bij Biohort hebben ze alles in het werk gesteld om de handleiding zo duidelijk mogelijk te maken. Aan de hand van de illustraties word je stap voor stap meegenomen om het monteren zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat het niet lukt om de tuinkast stevig en goed in elkaar te zetten. Neem dan contact met ons op, om te kijken of er montageservice voor je beschikbaar is.