Grijze Biohort tuinkast 155x83x182,5cm (Incl. bodemplaat en frame) - Laagste prijsgarantie!

759,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fonteyn.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
grijs

Over Grijze Biohort tuinkast 155x83x182,5cm (Incl. bodemplaat en frame) - Laagste prijsgarantie!

Met de strak afgewerkte medium tuinkast van het Oostenrijkse Biohort zorg je voor een stevige en ruime opslag in jouw tuin of op je terras. De neutrale donkergrijze kleur en de strakke afwerking zorgen er bovendien voor dat de tuinberging in iedere tuin zijn plek vindt. Biohort heeft inmiddels een status verworven, waarvan men weet dat het om hoogwaardig metaal gaat. Niet voor niets dat ze dan ook standaard 20 jaar garantie durven af te geven op het metaal.

Ruime afmetingen en basis schappenset
De mediumuitvoering is 155 centimeter breed, 83 centimeter diep en 182,5 centimeter hoog. Bijkomend voordeel van deze ruime afmetingen, is dat de tuinberging voorzien is van een basis schappenset uitrusting. Zo orden je jouw gereedschap, ligkussens, sportspullen en barbecueartikelen heel eenvoudig en overzichtelijk. De tuinkast is volledig waterdicht en is af te sluiten met een cilinderslot, waarbij Biohort standaard ook een reservesleutel voor meelevert.

Naast de donkergrijze versie heb je de keuze tussen:

Kwartsgrijs metallic
Donkergroen

Waarom moet ik voor Biohort kiezen?

Optimale benutting van je buitenruimte
Eenvoudig in gebruik
Uitgerust met schap en handige opbergtools
Strakke afwerking
Hoogwaardig vuurverzinkt staal
20 jaar garantie

De medium tuinkast van Biohort installeren
Lukt het mij om de Biohort volledig zelf in elkaar te zetten? Biohort heeft er met een duidelijke handleiding in ieder geval alles aan gedaan om je zo ver mogelijk te laten komen. Aan de hand van foto’s word je meegenomen in het installatieproces om de tuinberging zo stevig mogelijk in elkaar te zetten. Mocht je er alleen toch niet helemaal uitkomen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden voor montageservice.