Interflex blokhut - tuinhuis - geïmpregneerd hout - inclusief dakshingels - 3 x 3 meter - 28 mm

1 959,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geïmpregneerd hout Geïmpregneerd Hout

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Interflex blokhut - tuinhuis - geïmpregneerd hout - inclusief dakshingels - 3 x 3 meter - 28 mm

Kwaliteit.
Tuinhuis-online.nl levert uitsluitend topkwaliteit producten en om deze reden werken wij met een zorgvuldig geselecteerd aantal leveranciers. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onderwerpen waar wij maar al te graag over nadenken en dit ook tot in detail terug willen laten komen in ons aanbod. Dit is voor ons ook de reden om de producten van Interflex aan te bieden aan onze klanten! Interflex werkt uitsluitend met het beste hout, namelijk Noord-Europees vurenhout van de fijnspar. Noord Europees Scandinavisch vurenhout heeft een fijnere structuur en smalle groeiringen. Hierdoor heeft dit hout een betere kwaliteit en is het ook makkelijker te bewerken. Door de relatief lage temperaturen groeit dit hout minder snel, hierdoor is de houtnerf zeer fijn. Dit is het beste vurenhout dat er verkrijgbaar is. Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen FSC en PEFC goedgekeurd hout. Montage.
Het bouwen van dit model vereist geen papiertje van de klusuniversiteit. Iedereen met basis gereedschap in huis kan dit product opbouwen aan de hand van de meegeleverde heldere bouwtekeningen. Denk er wel aan dat uw aankoop opgebouwd moet worden op een vlakke stabiele ondergrond. Wij raden aan uw aankoop op te bouwen op een tegelvloer of andere verharde ondergrond, of op funderingsbalken die te vinden zijn tussen onze accessoires. Accessoires.
Let op, onze producten worden niet geleverd met aanvullende accessoires. Benieuwd wat u nog kan gebruiken bij uw aankoop? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en wij kijken samen met u naar hoe we niets meer te wensen over kunnen laten. Type 3032 Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout Wanddikte 28 mm Buitenmaatwand 280 x 280 cm Totale buitenmaat (incl. oortjes) 300 x 300 cm Luifel (breedte of diepte) 120 cm Breedte aanbouw n.v.t. Zijwandhoogte 196 cm Nokhoogte 236 cm Oppervlakte 7,84 m2 Soort dak Zadeldak Glas Enkel glas Soort ramen Klapramen
Wij zijn telefonisch en via whatsapp bereikbaar op: 073 23 40 498

Materiaal:
Grenen
Voorraad: